Cautare

48613 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (5.76 secunde)
Coduri GALBEN și PORTOCALIU de ninsori viscolite si ger Administrația Naționala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si cod portocaliu de ninsori si vant puternic.
Alerta de ploi, vant puternic si grindina. Meteorologii au emis Cod Galben pentru 26 de judete, pana joi Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, vant puternic si grindina, valabile in 26 de judete.
Mariustuca.ro / 2 cesti de ceai verde sunt echivalente cu 7 pahare de suc proaspat de portocale in privinta aportului de antioxidanti, care determina celulele canceroase sa se autodistruga (Autoare:
sfatulmedicului.ro / Resveratrolul, sursa naturala a longevitatii Despre resveratrol, substanta minune - extrasa in special din plante cu fructe de culoare inchisa, s-a vorbit mult in ultimii ani datorita efectului sau puternic antioxidant.
Romania, amenintata de viscol. Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara.
Un puternic ciclon se apropie de Romania, anunta cei de la Estimari si Prognoze Meteo Personale. Intr-o postare pe Facebook, specialistii ne avertizeaza ca unul din cele mai mari ciclonuri tocmai s-a format la sudul Balcanilor.
Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiza, in Sectorul 5 al Capitalei, la un centru comercial. Martorii spun ca inainte de izbucnirea flacarilor s-a auzit un zgomot puternic, similar cu o explozie.
Tara noastra s-ar putea confrunta in urmatorii 15 ani cu un seism puternic asemeni celui din 1977. Un Plan de analiza al Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta arata insa ca un cutremur puternic ar crea un dezastru de proportii in Capitala.
Meteorologii au emis avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi, vant puternic, lapovita, ninsori si viscol puternic in tara noastra.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere. "Peste noapte am devenit presedintele organizatiei, peste noapte am devenit candidatul la presedintia CJC.
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca.
Farcas) In martie 2019, in cadrul unei conferinte OZN, a avut loc o masa rotunda la care au fost invitati trei martori ai faimosului incident din jurul portavionului Nimitz din 2004:
Sefii Finantelor doljene au fost mai intai reconfirmati in functie ieri-dimineata, apoi au primit un nou preaviz de 30 de zile. Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
Dorintele din ce in ce mai "grandomanicoase" ale democratilor calca bataturile liberale, ultima "gaselnita" a celor dintai fiind declaratia de ieri a vicepresedintelui PD Gheorghe Barbu. Asadar, potrivit ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, democratii isi doresc un partid puternic de centru dreapta, care sa obtina majoritatea voturilor romanilor.
Iata ce trebuie sa faci la inceput de primavara, ca sa-ti recapeti pofta de viata si sa fii in forma Pe durata iernii, organismul si-a incetinit ritmul si a depozitat toxine. ... Natura se pregateste sa renasca, iar tu esti obosita si fara chef de viata.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
google-analytics.com